Dit doet de horeca in Amsterdam tijdens Pride 2023

Pride 2023

Dit doet de horeca in Amsterdam tijdens Pride 2023

Het is nog even wachten en dan barst Pride 2023 los in Amsterdam. Van 1 tot 6 augustus vinden er allerlei speciale activiteiten en feesten plaats in onze hoofdstad (en daarbuiten). Wat organiseert de horeca eigenlijk tijdens Pride 2023? We zetten het hieronder voor je op een rij!

The Social Hub wordt The Pride Hub - 22 juli tot 6 augustus

The Social Hub, voorheen The Student Hotel, verandert in The Pride Hub van 22 juli tot 6 augustus. Hier organiseren ambassadeurs en Pride Partners masterclasses, workshops en panels om de queer community te vieren.

INK Hotel verandert in PINK Hotel - 27 juli tot 6 augustus

Het luxueuze boetiekhotel INK, gevestigd in een historisch pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal, wordt van 27 juli tot 6 augustus PINK Hotel. Tijdens deze tien dagen verandert het hotel in een roze oase, is er een INKlusivity-suite ingericht en serveert het restaurant een speciaal Pink Chefs’s Menu. De Pride trapt het hotel af op 27 juli met een knallend openingsfeest onder het motto: ‘Dont stop until you’re proud!’

Pacific organiseert een Drag Brunch - 29 juli

In restaurant Pacific in het Westerpark schuiven gasten aan voor een fabuleuze Drag Brunch op 29 juli. Het menu bestaat onder andere uit mimosa’s, een LGBTQ sandwich, gazpacho en salade. Dit alles wordt gecombineerd met een show van bekende dragqueens én een bingo.

PLLEK viert feest met Pride hosted by Nickie Nicole - 5 augustus

De populaire hotspot PLLEK in Amsterdam-Noord organiseert op 5 augustus PLLEK Pride. Het feest wordt gehost door de bekende dragqueen Nickie Nicole en zal gevuld zijn met muziek van elektrische violist Katya Gabeli, dj Lady Deep, dj Benjamin en dj M4gik. Op het strand is er tot 23.00 uur livemuziek en daarna verplaatst het feest naar binnen.

BAUT Oost organiseert een Pride Bingo - 6 augustus

BAUT Oost aan de Wibautstraat, van chef-kok en ondernemer Michiel van der Eerde, organiseert een Pride Bingo. Coby van Dam, ook wel bekend van Coby’s Cut Karaoke en dé bingo queen van Amsterdam, host hem en het belooft een spectaculaire dag te worden. Gasten schuiven aan voor de bingo tijdens een lunch- of borrelshift en krijgen snacks als oesters, taco’s en arancini geserveerd. Een gouden combinatie wat ons betreft!

Artikel delen