Dit zijn de genomineerden van de Independent Hotel Show Awards 2024

Independent Hotel Show Awards - Header

Dit zijn de genomineerden van de Independent Hotel Show Awards 2024

Dit jaar worden voor de tweede keer de IHA Awards uitgereikt. Op dinsdag 12 maart zullen de awards, samen met de prijzen voor de Hotel Website of the Year en het Hotel Partnership of the Year, worden uitgereikt tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam. Stemmen kan tot 11 maart. Lees hieronder alles over de genomineerden!

De IHA Awards zijn in het leven geroepen om onafhankelijke hotels en hoteliers uit België en Nederland in de spotlight te zetten. Uit de genomineerden heeft jury van specialisten uit de hospitality-industrie een selectie gemaakt waar vanaf nu op kan worden gestemd.

De genomineerden

Independent Hotel of the Year

  • Relais & Châteaux Weeshuis Gouda
  • Les Cabanes d'Ostende in Oostende (België)
  • La Butte aux Bois in Lanaken (België)
  • Slapen in de Molen in Arkel
  • Hotel The Duke Suites in Nistelrode

Best Hotel Design of the Year

Independent Hotelier of the Year

  • Nicky van Westenbrugge
  • Kees Hensen and Mascha Smit
  • Paul Suy – Yalo

Breng hier je stem uit

Botanic Sanctuary

Vorig jaar werd Eric Toren van hotel TwentySeven in Amsterdam gekroond tot Independent Hotelier of the Year. Hotel Botanic Sanctuary in Antwerpen sleepte de prijs in de wacht voor Best Hotel Concept. Piet Boogert, die 18 jaar aan het roer stond van Lloyd Hotel in Amsterdam, kreeg een Outstanding Achievement Award. Ook werd een prijs uitgereikt voor de Best Hotel Website of the Year. Deze ging naar Hotel Pincoffs in Rotterdam. Start-up Lacoly kreeg ontving een award voor het Hotel Partnership of the Year.

Independent Hotel Show Awards - Hotel Botanic Sanctuary-1
Best Hotel Concept 2023: Hotel Botanic Sanctuary

Independent Hotel Show

De Independent Hotel Show Amsterdam is hét jaarlijkse hospitality-evenement dat zich volledig richt op managers van luxe- en boetiekhotels en onafhankelijk denkende hoteliers uit heel Europa. Hier worden de allerlaatste hospitality-trends gepresenteerd. De Independent Hotel Show is ontstaan in Londen, waar deze prijzen al tien jaar worden uitgereikt. In Nederland worden de awards mogelijk gemaakt door Hotek.

Artikel delen