Win een diner en/of overnachting bij het Rad van Entree op de Horecava, hal 1!

Stand van Entree op de Horecava 2024

Win een diner en/of overnachting bij het Rad van Entree op de Horecava, hal 1!


Lijkt het je leuk om te dineren bij een nieuwe hotspot? Draai dan tijdens de Horecava aan het Rad van Entree op de stand van Entree Magazine in Hal 1 (01.222) en win! We geven diners weg bij o.a: La Nostra Gigi, Gios by the River, Selva (allemaal Amsterdam), The Streetfood Club (Breda), Grace (Rotterdam) en bij verschillende restaurants die nog moeten openen. Ook geven we drie hotelovernachtingen weg bij Hotel Haarhuis (Arnhem), inclusief diner bij restaurant en cocktails bij cocktailbar Blou! We kijken ernaar uit je te zien!

Prijzen diners en overnachtingen:

 • Grace in Rotterdam: diner voor twee personen Laat een feestje bouwen maar over aan Herman Hell! In Grace laat hij er geen gras over groeien. Het sexy roaring twenties design en de extravagante acts laten de Rotterdamse Coolsingel schudden.

 • Hotelovernachting bij Hotel Haarhuis in Arnhem voor twee personen, inclusief diner bij restaurant Locals en een cocktail bij Blou (deze prijs geven we drie keer weg!). Het hotel van Q Hospitality Group werd recent verbouwd. Niet alleen de kamers, ook restaurant Locals, de koffiebar, de piekfijne spa en het vip-gedeelte op de rooftop zijn weer on point. Het pand is weer teruggegeven aan de stad.

 • La Nostra Gigi in Amsterdam: diner voor twee personen. Benjamin van Roekel wist precies wat hij wilde in Amsterdam: een nieuwe talk of the town. En of dat is gelukt! Wie La Nostra Gigi binnenkomt, treft veren, glans en fluweel, én Italiaanse gerechten.

 • Gios by the River in Amsterdam: diner voor twee personen. Het Italiaans georiënteerde restaurant Gios by the River opende begin november aan de NDSM-Kade in Amsterdam, en is van horecagroep RB-Horeca. Direct in het oog springt de enorme bar, omringd door een grote regenboog. Een zaak met een wow-factor!

 • By Ami Chapter 2 in Den Haag: diner voor twee personen. Ahmed Baglari opent met zijn compagnons Scott Slinger en Rob Schipper deze tweede locatie van By Ami. Een plek waar je je ogen absoluut de kost geeft! "We hebben gebruikgemaakt van glow in the dark- en neon-effecten wat je een beetje Avatar-vibes geeft."

 • Selva in Amsterdam: diner voor twee personen. Het nieuwe rooftoprestaurant is Selva van Younique Concepts en NH vind je op de 24ste verdieping van hotel nhow Amsterdam RAI. Niet alleen het uitzicht is adembenemend, dat zijn de Latijns-Amerikaanse gerechten ook: van zeebaars-ceviche en een gegrilde tomahawk steak tot inktvis

 • The Streetfood Club in Breda: diner voor twee personen. Het Grand Theatre van Breda is omgedoopt tot ‘Theatre of Flavour’. In de voormalige theaterzaal staat nu een grote bar met cocktailstations en een dj-booth. Op de balkons hebben dinerende gasten uitzicht op de kleurrijke eetzaal. Eigenaren zijn o.a. Wes Schreutelkamp, Joost Bergsteijn, Wichert van Rijn en Sippien Baarsma.

 • Lolo in Amsterdam: diner voor twee personen. Stap binnen in de wondere wereld van Lolo. Tijgerprint, burlesque sferen en champagne op de wc’s. De horecagroepen RB Horeca en Younique Concepts gaan lekker over de top. Eten en drinken op de Wallen is nu echt een feestje!

 • Hasta La Vista Baby in Amsterdam: diner voor twee personen. Te vinden op de 19de verdieping van hotel INNSiDE by Meliá, naast station Amsterdam-Zuid. Een Spaans restaurant van Younique Concepts met cocktailbar, met veel bereidingen aan tafel, waar ook ruimte is voor speelsheid en gimmicks.

 • Rum Club in Utrecht: diner voor twee personen. Bij de tropisch en kleurrijk vormgegeven Rum Club, van dezelfde eigenaren als The Streetfood Club, kunnen gasten kiezen uit tweehonderd verschillende soorten rum. "Daarnaast willen we gasten verrassen met schalen vol diverse tropisch getinte gerechten. Denk aan Jamaicaanse jerk chicken, Venezolaanse arepas, hele gegrilde vissen met pittige salsa's en Hawaiaanse bowls." 

 • Fiona in Amsterdam: diner voor twee personen. Mexicaans eten in eigentijdse sferen kan bij Fiona, een restaurant van horecagroep RB Horeca. Het interieur heeft drie verschillende stijlen, met veel kleur, Aztekische tinten en warme aardse kleuren. Een combinatie van het hippe Tulum en het authentieke Mexico City

 • Ciao Belli in Breda: diner voor twee personen Breda krijgt in februari een nieuw Italiaans restaurant: Ciao Belli. Het Italiaanse restaurant van horecaondernemer Patrick van Asch komt op de Grote Markt, in het pand waar vroeger Parc zat en heeft een interieur met 'funky' twist.

 • Nonna's Cucina in Berkel en Rodenrijs: diner voor twee personen (opent februari 2024). Robèr Willemsen is met zijn partner Joyce Willemsen - De Jong eigenaar van negen zaken in en om Rotterdam, waaronder Melief Bender, Bar Pepito en Muller & Co. In februari 2024 opent hij Nonna’s Cucina in Berkel en Rodenrijs. 

 • Kokomo in Amsterdam: diner voor 2 personen (opent voorjaar 2024). Een groen paradijs waar je de hele dag terechtkunt. Geniet in de avond van groenten en lokaal vlees en vis van de barbecue. Eigenaren zijn: Mark Halbmeijer en Milan Bergh, Yuval Herrmann en Chris Zomer, Bas Lammersen en Seger Abels.

8 januari vindt weer de grootste horecavakbeurs van Nederland plaats: de Horecava! De redactie van Entree Magazine vind je in hal 1 stand 01.222. Alle vier de dagen zullen er veel verschillende horecaprofessionals bij de stand langskomen die wij gaan interviewen. Van hoteliers en trendwatchers tot chef-koks en ondernemers. Ook zijn Anker Amsterdam en Senior Curaçao Liquor aanwezig op de stand met hun bar waar ze hun heerlijke signature cocktails serveren.

Rad van Entree

Extra speciaal dit jaar is het Rad van Entree, waarmee je kans maakt op mooie prijzen. Het enige dat je hoeft te doen, is je mailadres invullen en een draai aan het rad te geven. Je kunt onder andere diners en lunches, mooie horecaproducten én tickets voor de Entree Awards 2024 winnen. Zien we jou bij onze stand? Tot maandag!

Entree-Stand-Horecava-2024-Preview-2
Artikel delen