openingen-en-design
BLUEY’S opent tweede vestiging in Amsterdam-Zuid
BLUEY’S opent tweede vestiging in Amsterdam-Zuid
Spaghetteria opent nieuwe vestiging in Leiden
Noah Wynants wordt nieuwe chef bij Brass Boer Thuis in Zwolle
Hoe bied je een goede alcoholvrije wijn? Dit raden experts aan
Restaurant Hendrik opent op de oude locatie van Le Garage in Amsterdam
Kafé Kontrast introduceert nieuw avondconcept in De Pijp, Amsterdam
Horeca krijgt toegang tot topwijnen onder de tien euro
Entree Awards 2025: Bekijk de foto's!
Bjorn van Dijl is Horecaondernemer van het Jaar 2025
'Gen Z kiest vaker voor een Insta-waardige alcoholvrije cocktail'
Jimmy Hu is Best Bartender 2025
Beaumont in Maastricht is Best Family Owned Hotel 2025
Advocatuur in Amsterdam is Best New Cocktailbar 2025
Onda in Den Haag is Best New Restobar 2025
Mr. Simons in Geervliet is Best New Waterfront Restaurant 2025
Hotel De Zeevaartschool in Vlissingen is Best New Casual Hotel 2025
Thermen Berendonck in Wijchen is Best New Luxury Hotel 2025
Paloma in Utrecht is Best New Mega Restaurant 2025
Lucia in Rotterdam is Best New Dine & Drink concept big city 100-200 guests 2025
Jondani in Amsterdam is Best New Dine & Drink concept big city <100 guests 2025
Café de Gaper in Leiden is Best New Dine & Drink concept midcity 2025
SPOT in Langweer is Best New Dine & Drink concept local 2025
Entree Awards 2025: dit zijn de 13 winnaars
Manon de Groot ontwierp Showw*, Heimat en Maeve*: 'Alles moet kloppen'
Matcha blijft hot in horeca: 'Dit is pas het begin'
Bar Buuf opent in De Pijp: buurtbar met Parijse charme
Japanse wijn ontbreekt vaak op de kaart: waarom eigenlijk?
Nationaal Bieronderzoek 2025: alcoholvrij bier wordt volwassen
De consument verandert: 'Alcoholvrij en alcoholarm knallen de tent uit'
Entree Awards 2025: 6 genomineerden Best Family Owned Hotel
Zo remt ‘het-mannetje-te-veel’ je hele team af volgens Wouter Verkerk
'De sleutel naar lekkere pizza is een goede bodem'
Waarom gasten met minder bagage reizen en hoe hotels hierop inspelen
Verras je gasten: 13 kleurrijke desserts met een wow-factor
Dit zijn de mooiste horeca-interieurs ter wereld van 2025
6 cocktailtrends voor 2026: ‘Gastvrijheid belangrijker dan ooit’
Villa Grano in Plasmolen breidt uit met lunch- & wijnbar en boetiekhotel
Zo vertaal je gastvrijheid in interieur: 3 inspirerende voorbeelden
Nieuwe standaard in de horeca: '1 op 5 cocktails is nu alcoholvrij'
Entree Awards 2025: 5 genomineerden Best New Cocktailbar
Horecaondernemer Alco van Berkel: 'Texels is en blijft populair'
Ollie Schuiling van Kasteel Heemstede* benoemd tot SVH Meesterkok
Alles over koffie in 2026: ‘Voor jongeren is koffie een experience’
‘Voor een lekker broodje komen mensen graag terug bij 't Veerhuis in Opheusden’
Horecaondernemer Laurens Meyer heeft 37 zaken: 'Je kunt niet stilstaan'
Schermvrij uit eten wordt dé nieuwe horecatrend van 2026
Stressvrij de kerst door? Het geheim zit in je menu
Anne&Max opent 2e zaak in Eindhoven op Strijp-S: 'De stad leeft hier'
Entree Awards 2025: 5 genomineerden Best New Restobar
Italiaanse cocktail sgroppino is populair: fris, fluffy, fotogeniek
Desserts die verrassen én renderen: Snel, simpel, smakelijk
Restaurant NENI in Amsterdam is een succes: 'Deze keuken is delen'
Horeca-inrichting: deze 5 zaken hebben een Scandinavisch interieur
JRE-Nederland maakt Chef, Gastvrouw en Restaurant v/h Jaar bekend 2025
BY AMI Café opent in Rotterdam: all day-brunchzaak met oasesfeer
Wouter Verkerk ziet dat horeca kansen laat liggen: pak jij ze wel?
Ries Verburgt keert terug als chef-kok op Kasteel Montfoort
Yannick Roodhof maakt met Sukerieje in Zwolle zijn droom waar
Entree Awards 2025: vanavond in Theater Amsterdam (uitverkocht)
TRIBE Den Haag Centraal opent eind 2025 met restaurant, bar en gym
Biersommelier Gerard Molenaar: 'De magie van bier is niet genoeg'
Entree Awards 2025: hoe bepalen we nominaties en winnaars?
'De drankenkaart is hét moment om keuzes te beïnvloeden'
Hoe Curaçaolikeur een vaste plek achter de bar verovert
Philadelphia als smaakmaker: 'Basisproduct voor elk menu'
Van chef naar ondernemer: Marco van der Wijngaard over nieuw hoofdstuk
Rick Kempen: 'Bier als begeleider verrijkt elk menu'
Entree Awards 2025: 5 genomineerden Best New Waterfront Restaurant
Gooische Bierbrouwerij wint Rutte Rijpend Bier Challenge
Van eigen zaak naar loondienst: Zoë Jonker op haar plek bij Bistro LOF
Tales opent in Groningen: restaurant en cocktailbar in één
Van bloemist tot chef: het rebelse pad van Herman Cooijmans, Eden
Huisbier in de horeca: gouden margemaker of dure valkuil?
Loetje opent nieuwe vestiging in voormalig Kantongerecht Tilburg
No Nonsense opent in Amsterdam: ‘Sweet spot tussen kroeg en restaurant’
Van Noordzeevis tot Texels wild: C’est la vie kookt lokaal op topniveau
De harde realiteit: zo ziet de toekomst van bier eruit
Sommelier Ylja Berends: 'Mooie wijnkaart met klein budget kan zeker'
Nieuwe restaurants Amsterdam: deze 54 zaken openden onlangs