Nieuw in Amsterdam
De Gouden Reael in Amsterdam is nu restaurant Tannay
Lees hier de columns van Herman Hell, Vincent van Dijk en Gijsbregt Brouwer
De Gouden Reael in Amsterdam is nu restaurant Tannay
Beste restaurants Breda: culinaire critici zijn fan van deze 9 zaken
Wijn serveren in een restaurant: zó maak je de meeste winst
Perfect gekoelde producten: de basis voor topomzet deze zomer
Tweedehands horeca-meubilair: steeds meer ondernemers kiezen ervoor
Elke dag een volle zaak: 'Wees creatief en vul die stoelen'
Vista* in Willemstad breidt uit met Restobar Vista in Rotterdam
Nachtdiensten in de horeca: wat zijn de regels volgens de horeca-cao?
Besteding per gast verhogen? Zet foodsharing op de kaart in 6 stappen
Absint was verguisd, geliefd en verboden, maar maakt nu comeback
De suites van Château Neercanne in Maastricht: 'Droom die uitkomt'
Vegan restaurants Amsterdam: 13x zaken waar je plantaardig eet
Binnenkijken bij Bar Bù in Rotterdam: 'Kantonese en Franse keuken'
Te huur: horecapand in Woudrichem
Horeca cao: wat moet je als werkgever doen tegen seksuele intimidatie?
Restaurant De Zeeuw verhuist binnen Haarlem en is nu drie keer zo groot
Chef Rob van Osch van Van der Valk Eindhoven-Best: ‘We maken zo'n 200 tiramisudesserts in een uur’
Hoe ga je om met een krantenrecensie: ‘Het was pijnlijk om te lezen’
Gratis webtraining voor cateraars om je gast gezond te laten kiezen
Denise van der Mijn en Kelvin de Pijper van restaurant On Cru in Rotterdam barsten van de ambitie
Le French Café opent 8 mei in Utrecht: 'Funky Franse sferen'
‘Ons ultieme doel is dat alle wijnflessen in Nederland worden hergebruikt’
Conscious Hotels opent boetiekhotel in voormalig Tivoli in Utrecht
Personeel huisvesten in horeca: 'Maakt je aantrekkelijk als werkgever'
Geert ter Steeg en Dennis van Buuren openen Stadsbrasserie De Witt in Dordrecht
Horeca-cao: bijzonder verlof, waar heb je recht op?
Denemarken duurste land om Michelin te eten, Vietnam goedkoopste
Dit gaat Jonathan Zandbergen doen na vertrek bij Merlet* in Schoorl
Nieuwe restaurants Amsterdam: deze 43 zaken gingen onlangs open
De Drie Dorstige Herten, Utrecht: ‘Klassieke zaak met groot bieraanbod’
Jimmy Woo-man Casper Reinders keert terug: 'Ik wil focussen op het ontwerpen'
Zeeuw Paul de Groote van Inter Scaldes nieuwe chef van restaurant LOF in Gent
Angelo Kremmydas opent in juni restobar Marseille in Amsterdam-Oost
'80% van de omzet bij Van Heeckeren op Ameland komt uit het terras'
Verhef jouw mix tot kunst met de fruitigste vruchtenpurees
Eric Toren: 'Last minute annuleren kost duizenden euro's per maand'
Bartenders en barista’s: schrijf je nu in voor de Mathieu Teisseire Flavour Masters!
Beer & Food Battle 7 oktober op BBB Maastricht: meld je aan!
Riot Restobar, Amsterdam: 'Eerbetoon aan opstand van Jordanese vrouwen'
Het verhaal achter miso: umamibommetjes die nieuwe smaakdimensies creëren
Mark de Witte, ceo De Kuyper, volbrengt missie ‘own the cocktail’, Leo Evers opvolger
Proef de mooiste Argentijnse wijnen bij Crossing the Oceans op 13 mei
Samenwerken met influencers in de horeca: hoe werkt het?
Jamie van Heije is nieuwe signature chef van NEXT in Amsterdam
Horeca cao: voorkom gehoorschade bij personeel
Dochters van chef-kok Peter Lute openen FêteVis in Amstelveen
Officieel ATP logo voor Zundert 4 Trappist Refterbier
Novi: nieuw huiskamerrestaurant in Amsterdam-Oost
Horeca-inrichting: voldoet jouw horecazaak aan de wettelijke eisen?
IDEAL AKE presenteert nieuwe energiebesparende koeling
Blijven pornstar martini’s en espresso martini’s zo populair?
Geert-Jan Vaartjes opent in juni fine dining-zaak en hotel in Dokkum
Horeca cao: het minimumloon in de horeca per 1 juli 2024
BAUT opent 3e zaak boven de Ziggo Dome in Amsterdam: BAUT Backstage
Vier trends voor het komende terrasseizoen: 'Personalisatie en textuur winnen terrein'
Zana Möhlmann werkt bij Manhattan in Singapore: 'Gasten zijn zó anders'
Kas-restaurant Mearkas opent in mei in het Friese coulisselandschap
The Harbour Club Eindhoven dicht, VVGroep neemt locatie over
Brasserie Polderfabriek opent in Leiderdorp: 'Unieke locatie'
Restaurant Tara is geopend in Sittard: 'Verfijnde simpliciteit'
Brandveiligheidseisen in de horeca: hoe zit het?
Negatieve restaurantbeoordelingen in krant en online: ‘Het moest anders’
Café Nationaal in Den Haag is nieuw: Franse brasserie met Brusselse touch
Restaurants lijden onder last minute annuleringen: 'Zijn er steeds meer'
Restaurants in Londen: 39x inspirerende zaken die je wilt bezoeken
Hotel Ryder in Den Bosch geopend: 'Boutique hotel met allure'
Vleesvervangers met groenten in opkomst: 'Ook heerlijk als snack'
Deze 14 nieuwe restaurants hebben de ambitie om te groeien (tot keten)
Horeca cao: zo werk je met flexibele contracten zonder veel te betalen
Rotterdam kijkt uit naar nieuwe eventlocatie The Rooftop at GHG
Dit zijn de winnaars van Talent van de Toekomst 2024
NUMA Group opent nieuwe accommodatie in Den Haag
Horecaformule STR’EAT Bars & Kitchens opent in Eindhoven
Horecaondernemer Won Yip: ‘Vijf dagen per jaar ben ik echt blij’
Absolut Vodka en Sprite introduceren ready-to-drink cocktail in NL
Emile van der Staak, Niven Kunz en Luc Kusters koken 22 april voor Earth Day
Regel je personeelszaken goed en onbezorgd, net als Benders
Lukas Wiegman is uitgeroepen tot beste sommelier van Nederland
Hotelier Liset Bom durft te kiezen: 'Adults only zorgt voor meer omzet én rust'