the juicer citruspers horeca
Advertorial

Citruspers voor gemak en diversiteit horeca

Sinds deze maand kunnen bartenders een nieuw keukenapparaat aan hun verlanglijstje toevoegen. Het Eindhovense merk Espressions komt namelijk met een citruspers waarmee je met één druk op de knop twee verschillende sappen kunt persen van diverse citrusvruchten.

Een Citruspers anders dan anderen

Anders dan de naam doet vermoeden, is The Juicer ontwikkeld door topdesigners en -ingenieurs van Nederlandse bodem en onderscheidt zich van alle andere citruspersen in de markt.

Met 30% meer sap en 70% meer voedingsvezels

The Juicer heeft een karakteristieke roestvrijstalen kegel die zo is vormgegeven dat wanneer deze met de klok mee draait er een ander citrussap verkregen wordt, dan wanneer hij tegen de klok in draait. Fris en helder sap versus een romige en vezelrijke sap van sinaasappels, limoenen of grapefruits. Nóg een belangrijk voordeel is de hoge sap opbrengst. the Juicer perst tot 30% meer sap en 70% meer vezels dan de bestaande citruspersen.

The Juicer onderscheidt zich door een aantal kenmerkende zaken:the juicer citruspers horeca apparaat

  • Een stille professionele inductiemotor
  • Hoog rendement: tot 30% meer sap en 70% meer voedingsvezels
  • Razendsnel en moeiteloos persen van citrusvruchten én granaatappels
  • Optimale hygiëne: alle afwasbare onderdelen zijn in één beweging af te nemen en in de vaatwasser te reinigen
  • Onderdelen zijn eenvoudig bij te bestellen

Espressions, ook bekend van andere hoogwaardige keukenmachines zoals de Mycook Professional en de Power Blender PRO, had als doel om een iconische citruspers te ontwikkelen. Vijf jaar later, in nauwe samenwerking met het bekende ontwerpbureau VanBerlo uit Eindhoven en de Noord-Hollandse fabrikant Bravilor Bonamat, is the Juicer een feit. 

De citruspers opnieuw uitgevonden

De keuze voor een Nederlands ontwerpbureau en een gerenommeerde Nederlandse fabrikant is essentieel gebleken bij de ontwikkeling van the Juicer. Marc Berendsen, eigenaar van Espressions daarover: “Dutch Design is wereldwijd tot een begrip verworden.

Ons doel was om een citruspers te ontwikkelen die na vele jaren nog steeds feilloos functioneert én weer in Europa gemaakt wordt. Dit klinkt misschien simpel maar dat is het niet. We hebben in feite de citruspers opnieuw uitgevonden.”

De beste ter wereld

The Juicer speelt in op de groeiende vraag naar duurzame kwaliteit. Hij is langdurig getest op vele jaren van intensief gebruik. Ook de professionele inductiemotor en oersterke aandrijving staan garant voor een lange levensduur. Berendsen daarover: “We wilden de beste citruspers ter wereld maken en hebben dan ook op geen enkel punt concessies gedaan en uitsluitend gekozen voor de beste techniek en materialen.

Meer uit een sinaasappel

Met de keuze uit twee verschillende soorten sinaasappelsap én de mogelijkheid om granaatappels te persen bieden we een uniek keukenapparaat. Zo is de smaak van sinaasappelsap met vezels is echt heel anders; namelijk zacht en romig. Ook de sap opbrengst is ongekend hoog. the Juicer haalt letterlijk meer uit een sinaasappel.

Gebruiksgemak en hygiëne

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan zaken als gebruiksgemak en hygiëne. Onderdelen zijn eenvoudig bij te bestellen en in het onwaarschijnlijke geval van een defect is het apparaat te repareren. Wat ons betreft is the Juicer een absolute aanwinst voor de markt”.

The Juicer is verkrijgbaar bij de betere kookwinkels en de Hanos.

Of bestel The Juicer nu online!

Reacties

Reactie toevoegen