Innovatie
Foto Tony Perez

Best Cocktailbar: The Duchess, Amsterdam

De recent geopende (cocktail)bar The Duchess, gevestigd in W Hotel in Amsterdam mag komend jaar de titel Best Cocktailbar dragen. De award werd gisteravond uitgereikt tijdens de feestelijke uitreiking van de Entree Hospitality & Style Awards in Studio21 in Hilversum.

Het juryrapport was lovend: "Deze adembenemende bar verrast allereerst door zijn imposante uitstraling. Maar doorslaggevend is de zeer uitgebreide cocktailkaart vol vergeten cocktails én de bijzondere drankrituelen die deze bar vol overtuiging neerzet. De charismatische bartenders, het assortiment, de cocktails, het interieur en de presentatie maken van The Duchess de beste, nieuwe cocktailbar van 2015." Yossi Eliyahoo: "Thank you so much! Ik ben heel trots op mijn team. Bedankt!"

Gastheerschap
Best Cocktailbar 2015 wordt de bar die gastheerschap combineert met een uitzonderlijk productaanbod van zeer hoge kwaliteit. Bovendien heeft de winnaar de juiste sfeer, biedt deze uitstekende service en hebben de medewerkers buitengewoon veel kennis in huis. De titel ging vorig jaar naar de eveneens Amsterdamse cocktailbar Hugo's Bar en Kitchen.