Innovatie
Foto Flick.com/Linh Nguyen

[Awards] Entree zoekt naar de Best Barista

Nieuw is dit jaar de verkiezing Best Barista, deze wordt gehouden in samenwerking met Coffee and Foam en  deze zal parallel verlopen met Best Bartender. Dat deze 2 vakgebieden elkaar versterken zal deze dag zeker weer blijken. De juryleden zijn Moniek Smit, Esther Maasdam, Vincent Zwaan en 2 consumenten die op locatie worden gekozen (en fungeren als 1 jurylid).

Samen met Home Made en Coffee & Foam, zetten deze 2 competities een nieuwe standaard neer op het hoogste niveau. Beide vakwedstrijden worden gejureerd door prominente professionals uit de industrie. Voor Best Bartender zijn dit in ieder geval Ian Bartos, Ingmar Voerman, Tess Posthumus en Andrew Nicholls. Voor Best Barista zijn dit Rose van Asten, Esther Maasdam, Vincent Zwaan en een consument die op locatie wordt gekozen.

Gala Entree Hospitality & Style Awards
De wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk. De finalisten worden uitgenodigd voor het grootse gala van de Entree Hospitality & Style Awards, op maandag 30 november in Studio21 in Hilversum. Hier worden de winnaars dan bekendgemaakt. Volg alles op sociale media via #HSA2015, #BestBartenderHSA en #BestBaristaHSA.

Aanmelden
Aanmelden Entree Best Barista 2015: Rahwa@CoffeeandFoam.nl.

CoffeeLab
Bij de genomineerden voor Best Coffee Concept zou eigenlijk ook CoffeeLab in Eindhoven moeten zitten. Eigenaren Jeroen Veldkamp en Rob Bongers zitten echter in de jury van de Hospitality & Style Awards 2015 en trokken zich daarom met hun horecazaak terug. Maar CoffeeLab is dus zeker wel een vermelding waard!