[Fotoalbum] Down Town Gourmet in Eindhoven

Afgelopen april gingen op de plek waar ooit negen winkelpanden zaten de deuren open van Down Town Gourmet Market in Eindhoven. De foodhal draait inmiddels op volle toeren. ​Foto's van het interieur vindt u onder dit bericht.

Er zijn drie initiatiefnemers van Down Town Gourmet Market, waaronder Hans Snoeijen (eigenaar van horeca-ontwerpbureau Rigoreus en hij werkte mee aan o.a. Luz en De Vooruitgang in Eindhoven) en Rick Polman (bekend van o.a. Van der Valk Hotel Eindhoven). Bedrijfsleider is Kevin van Eerd.

Twee centrale bars
Van Eerd: "In totaal staan er 21 foodstands aan de Smalle Haven, waar Down Town Gourmet Market te vinden is. Hier kunnen gasten van alles bestellen, van Japanse vissalades tot Mexicaanse taco's en speciale ijssoorten. Daarnaast zijn er twee centrale bars en loopt er bediening rond. De panden hebben in totaal een oppervlakte van 820 vierkante meter. Hier zit ook een groot terras bij."

Speciale app
​De foodhal kent een opvallend elementen dat veel andere foodhallen niet hebben, vertelt Van Eerd: "Gasten kunnen vanaf een tafeltje via een app drankjes bestellen bij de bar. Deze worden vervolgens gebracht, zodat gasten hun plek niet kwijt zijn."

 

Reacties

Reactie toevoegen