Horecatrend
Fijne feestdagen en een vooruitblik op horeca in 2026
Fijne feestdagen en een vooruitblik op horeca in 2026
Iris Kranenburg: 'Een pandeigenaar die meedenkt kan zorgen voor groei'
Borrelen in Amsterdam: dit zijn 28 hotspots
Chiara Cappellano scoort met Il Limone en miljoenen views op TikTok
Beperkte groei voor de horeca in 2026: wat betekent het voor jouw zaak?
Bij de restaurants van Yuan's Hot Pot waan je je in China
21% btw op hotelovernachtingen: voorkom dat 2026 een rampjaar wordt
Feestdagenstress vermijden: 8 tips voor de horeca
Yama: Van specialist in Japanse keuken naar gids in New Asian Cuisine
Van vader op zoons: familie Poppes vernieuwt vertrouwde zaken
Merlet* in Schoorl opent tijdelijk belevingsrestaurant tijdens verbouwing
De Olyphant opent in Amsterdam: bistro meets enoteca
Bestellen en betalen via QR-codes: ‘Meer tijd om gastvrij te zijn’
Zoë Jonker verruilde eigen restaurant voor loondienst: 'Ben heel blij'
Van Utrecht tot Shanghai: King Kongs jaagt overal het wow-gevoel na
Skybar Celest in Rotterdam heropent in januari voor reguliere gasten
Proeflokaal A. van Wees in Amsterdam: al vijftig jaar een jenever-icoon
Landgoed Het Rheins in Enter: begrip in Twente
Topondernemers over 2026: 'Het wordt een jaar van keuzes maken'
F&B Professional of the Year Award 2026: dit zijn de 3 finalisten
Afrekenen met fooi: ruim een derde wil systeem afschaffen
Huren of kopen? Succesvolle horecaondernemers geven eerlijk antwoord
Waarom Boscafé De Busjop 1,5 miljoen euro investeert
Nieuwe restaurants Leeuwarden: dit zijn 7 hotspots
Frites Atelier opent eerste internationale vestiging in Londen
Waarom C’est la vie afscheid nam van à la carte en voor visie gaat
Waarom een powerbank verhuurstation thuishoort in elke horecazaak
Yotam Ottolenghi opent restaurant in Amsterdam met Mandarin Oriental
Compass Group rondt overname Vermaat Group af
Koreaanse keuken is booming: van fried chicken tot kimchi
Waarom sterrenchef Erik van Loo zweert bij Iers rundvlees
Sterrenchefs centraal in nieuw tv-programma FOMO Chefs
Ziekte na conflict op de werkvloer? Dit kun je als horecaondernemer doen
Deze technologie ontzorgt horecapersoneel én maakt gasten blij
Marijke Vuik is horecaondernemer en KHN-voorzitter: 'Horeca verbindt'
The Wanderer is de nieuwste cocktail-hotspot op Schiphol
Zo krijg je sfeer in megarestaurants: ‘Geen kippenhok, wel karakter’
Willem Adema van In De Brouwerij: 'Eindelijk grip op mijn cijfers'
5-sterrenhotel Maison opent in Maastricht: 'Exclusiviteit boven alles'
‘Goede HR is geen luxe meer voor horecaondernemers’
Pubquiz in de horeca een hit: 'Het zit helemaal vol'
Ceintuur Theater opent in oud bioscoopgebouw in De Pijp, Amsterdam
Tiel opent in Rotterdam: 'Eigenzinnige zaak met gimmicks'
Wouter Verkerk: 'Horeca mist geen personeel, maar passie'
Hoe deze horecaondernemer 250 mensen in 1 jaar aan kon nemen
Derde vestiging Anne&Max voor franchisenemer Sander van Bentem
Nieuwe restaurants Groningen: deze 8 wil je bezoeken
NYX Hotel opent in 2026 op Rembrandtplein: kunst, cultuur en nightlife
Meer sfeer, minder verbruik: zo bespaar je slim op energie in horeca
Restaurant van topchef Jermain de Rozario failliet: 'Pijnlijke klap'
Erik van Loo** opent nieuw restaurant: 'Fine dining toegankelijk maken'
Gastrobar No.12 opent in Eindhoven met verborgen binnentuin
Edit-All: de onzichtbare bouwers achter de mooiste restaurants
Gen Z verandert de horeca: hoe houd je jonge medewerkers vast?
Barista Cafe opent in Klazienaveen: van geldkluis tot koffiezaak
Anne de Buck en Marco Lemmers: ‘Het luxe hotel van nu is een beleving’
Nieuwe trend: Dior, Prada en Ralph Lauren openen horecazaken
Detox, cold plunge en IV-drips: biohacking hotels zijn in opkomst
Tuincentra groeien uit tot horecabestemming: 'Geen trend die ophoudt'
Iris Kranenburg: ‘Prijsverlaging klinkt eenvoudig, maar is het niet'
Horeca-inrichting: 5 restaurants met het interieur van een bruine kroeg
De Woage* in Gramsbergen wijzigt concept en wordt restobar
Bespaar kosten én verspil minder met slimme horeca-oplossingen
Le Smash opent 11e vestiging op de Zeedijk in Amsterdam
Riad Farhat: ‘Wie klaagt, mist kansen in de horeca’
Waarom chefs massaal kiezen voor softijs als dessert
Zo heb je nooit meer lege dispensers op piekmomenten
Zo haal je als kleine ondernemer alles uit AI
Dit zijn de genomineerden van de Horecava Awards 2026
Betalen verandert en dat heeft gevolgen voor de horeca
Horecava trendlab 2026: essentie & efficiëntie
Ember introduceert comfort fine dining in Zwolle: dit kun je verwachten
Rustig eten voor de film dankzij slimme bestel- en betaaloptie
Karaokebar Duke of Tokyo breidt uit naar Groningen
BLUEY’S opent tweede vestiging in Amsterdam-Zuid
Euro-Toques haalt 40.000 euro op voor het goede doel
Van trui tot tote bag: steeds meer ondernemers lanceren horeca-merch
Wie wordt dé leermeester van het jaar? Dit is de Top 3 van 2025/2026
Spaghetteria opent nieuwe vestiging in Leiden