Nieuw in Amsterdam
Soulkitchen opent in Amsterdam: restaurant, cocktailbar en club ineen
Soulkitchen opent in Amsterdam: restaurant, cocktailbar en club ineen
KHN over coalitieakkoord: 'Grote gevolgen voor de horeca'
Met dit sterke 'mega tablet' breng jij de sportzomer uitstekend in beeld
Sterchef Emile van der Staak en Freddy Tratlehner (Vieze Fur) koken in Artis
Deze vier sommeliers openden onlangs een eigen restaurant
Steeds meer nieuwe NL'se horeca op Curaçao: Mondi, George en The Lemon Tree
Brunch Boutique Gouda: 'Door te automatiseren werken we efficiënter'
Plantbased restaurantketen Rozey opent 3e zaak in Den Haag
Italiaans restaurant Nonna's Cucina in Berkel en Rodenrijs geopend
Restaurant Ciao Belli in Breda is geopend: Italiaans en een uitgesproken design
'Exclusieve cocktail club' SHU opent eind mei in Amsterdam
Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start
24H Chefs op 26 mei in Kasteel Kerckebosch in Zeist: koken voor Prinses Máxima Centrum
Restaurant Mondi in Rotterdam geopend: vierde locatie
IJzeren Man in Vught heeft jaarrond terras: 'Alleen maar voordelen'
Meubelen met de fifties vibe geven elk interieur allure
Horeca cao: ontslag met wederzijds goedvinden, zo pak je het aan
Wouter Verkerk: 'Een slim plan zorgt voor een vol terras'
De Gouden Reael in Amsterdam is nu restaurant Tannay
Beste restaurants Breda: culinaire critici zijn fan van deze 9 zaken
Herman Hell: ‘Een ster is allang geen must meer voor een topavond’
Perfect gekoelde producten: de basis voor topomzet deze zomer
Biercolumn: 'Brouwmeesters die het waarmaken, zijn een portret waard'
Tweedehands horeca-meubilair: steeds meer ondernemers kiezen ervoor
Elke dag een volle zaak: 'Wees creatief en vul die stoelen'
Vista* in Willemstad breidt uit met Restobar Vista in Rotterdam
Besteding per gast verhogen? Zet foodsharing op de kaart in 6 stappen
Nachtdiensten in de horeca: wat zijn de regels volgens de horeca-cao?
De suites van Château Neercanne in Maastricht: 'Droom die uitkomt'
Vegan restaurants Amsterdam: 13x zaken waar je plantaardig eet
Binnenkijken bij Bar Bù in Rotterdam: 'Kantonese en Franse keuken'
Te huur: horecapand in Woudrichem
Horeca cao: wat moet je als werkgever doen tegen seksuele intimidatie?
Restaurant De Zeeuw verhuist binnen Haarlem en is nu drie keer zo groot
Chef Rob van Osch van Van der Valk Eindhoven-Best: ‘We maken zo'n 200 tiramisudesserts in een uur’
Hoe ga je om met een krantenrecensie: ‘Het was pijnlijk om te lezen’
Herman Hell roept horecaondernemers op: ‘Trek gasten weg bij Netflix!'
Gratis webtraining voor cateraars om je gast gezond te laten kiezen
Denise van der Mijn en Kelvin de Pijper van restaurant On Cru in Rotterdam barsten van de ambitie
Le French Café opent 8 mei in Utrecht: 'Funky Franse sferen'
‘Ons ultieme doel is dat alle wijnflessen in Nederland worden hergebruikt’
Conscious Hotels opent boetiekhotel in voormalig Tivoli in Utrecht
Personeel huisvesten in horeca: 'Maakt je aantrekkelijk als werkgever'
Geert ter Steeg en Dennis van Buuren openen Stadsbrasserie De Witt in Dordrecht
Horeca-cao: bijzonder verlof, waar heb je recht op?
Bereidingstijd voor cocktails verkorten? Misja Vorstermans vertelt hoe
Denemarken duurste land om Michelin te eten, Vietnam goedkoopste
Dit gaat Jonathan Zandbergen doen na vertrek bij Merlet* in Schoorl
Nieuwe restaurants Amsterdam: deze 43 zaken gingen onlangs open
Vincent van Dijk: 'Horeca moet gasten óók beoordeling kunnen geven'
Jimmy Woo-man Casper Reinders keert terug: 'Ik wil focussen op het ontwerpen'
Zeeuw Paul de Groote van Inter Scaldes nieuwe chef van restaurant LOF in Gent
Angelo Kremmydas opent in juni restobar Marseille in Amsterdam-Oost
'80% van de omzet bij Van Heeckeren op Ameland komt uit het terras'
Eric Toren: 'Last minute annuleren kost duizenden euro's per maand'
Ketens groeien door in 2024, maar het gaat lang niet altijd goed
Vincent van Dijk: 'Gasten die stelen of roken in kamers? Dit is dé oplossing'
Riot Restobar, Amsterdam: 'Eerbetoon aan opstand van Jordanese vrouwen'
Het verhaal achter miso: umamibommetjes die nieuwe smaakdimensies creëren
Samenwerken met influencers in de horeca: hoe werkt het?
Jamie van Heije is nieuwe signature chef van NEXT in Amsterdam
Horeca cao: voorkom gehoorschade bij personeel
Dochters van chef-kok Peter Lute openen FêteVis in Amstelveen
Novi: nieuw huiskamerrestaurant in Amsterdam-Oost
Horeca-inrichting: voldoet jouw horecazaak aan de wettelijke eisen?
IDEAL AKE presenteert nieuwe energiebesparende koeling
Geert-Jan Vaartjes opent in juni fine dining-zaak en hotel in Dokkum
Horeca cao: het minimumloon in de horeca per 1 juli 2024
BAUT opent 3e zaak boven de Ziggo Dome in Amsterdam: BAUT Backstage
Kas-restaurant Mearkas opent in mei in het Friese coulisselandschap
The Harbour Club Eindhoven dicht, VVGroep neemt locatie over
Brasserie Polderfabriek opent in Leiderdorp: 'Unieke locatie'
Restaurant Tara is geopend in Sittard: 'Verfijnde simpliciteit'
Brandveiligheidseisen in de horeca: hoe zit het?
Gijsbregt Brouwer: 'Fusion is hot, start met sushi-achtige bites''
Negatieve restaurantbeoordelingen in krant en online: ‘Het moest anders’
Café Nationaal in Den Haag is nieuw: Franse brasserie met Brusselse touch
Restaurants lijden onder last minute annuleringen: 'Zijn er steeds meer'
Wouter Verkerk: 'Besparen op verkeerde dingen leidt altijd tot drama'