Mathieu Teisseire

Mathieu Teisseire is al 300 jaar gespecialiseerd in de geur- en smaakontwikkeling van siropen. Als ‘Masters of true flavour’ heeft Mathieu Teisseire ruim 60 verschillende smaak siropen in het assortiment, waarvan de smaak zo dicht mogelijk bij de echte smaak van de ingrediënten ligt. De siropen zijn toepasbaar in verschillende drankcategorieën. De kennis en ervaring die Mathieu Teisseire al die jaren heeft opgedaan, proef je terug in de kwaliteit van de siropen.

Siropen van Mathieu Teisseire

Als ‘Masters of true flavour’ heeft Mathieu Teisseire meer dan 60 verschillende siropen in het assortiment. Alle siropen zijn ontwikkeld om de smaakprofielen en de op het etiket genoemde ingrediënten overeen te laten komen. De juiste balans in geur en volheid vormen samen een prachtig smaakpalet.

De siropen van Mathieu Teisseire bevatten tot wel 64 procent echt fruit en het gebruik van twee soorten natuurlijke suikers is uniek. Dit voorkomt versuikering aan de flessenhals en in het pompsysteem en ook zorgen de unieke suikers voor een langdurige en stabiele smaak. Onze siropen zijn niet gemaakt om een product zoeter te maken, maar smaakvoller met een langere smaakintensiteit.

De siroopflessen zijn voorzien van een handig pompsysteem, daarmee doseer je exact 10 ml siroop. In een handomdraai serveer jij smaakvolle, verrassende warme en koude dranken.

Mathieu Teisseire partnership

Naast garantie van smaak en kwaliteit staat Mathieu Teisseire voor partnership. Ons doel is om onze horecapartners te ondersteunen op het gebied van marketing en sales. Het gebruik van de siropen ligt in handen van onze partners en daarom streven wij ernaar om een unieke, betrouwbare partner te zijn voor onze relaties.

Wij werken met een Brand Ambassador en accountmanagers die op maat gemaakte trainingen en specials ontwikkelen voor onze relaties. Wij komen graag langs om jou kennis te laten maken met de siropen, en om zo zelf te ervaren dat Mathieu Teisseire siropen smaakvol en eenvoudig toepasbaar zijn.

Samen worden onderscheidende specials gecreëerd en direct geïntegreerd in jouw drankenkaart. Vraag ons naar de mogelijkheden op welke manieren wij onze horecapartners ondersteunen.

Gratis proefpakket

Vraag een gratis proefpakket en probeer het zelf! Het pakket bestaat uit een smaak siroop, een dosingspompje, een receptkaart en een menukaart. Met de flessen siroop uit het proefpakket kunnen maar liefst 35 smaakvolle drankjes worden gemaakt. Onze siropen zijn verkrijgbaar bij de steeds meer reguliere groothandels.

banner vraag gratis proefpakket aan

Foto's

Adres

logo mathieu teisseire

Mathieu Teisseire

De Corridor 7 3621 ZA Breukelen The Netherlands
T: +31 (0)34625 80 02

Product

Cocktailrecept: Holly Molly, een tropische alcoholvrije serve inclusief een portie gelukshormoon.

Serveer de Holly Molly en je ziet blije gezichten verschijnen!

De Holly Molly is een alcoholvrije cocktail met een diversiteit aan tropische smaken: de friszoete smaak van mango, in combinatie met de zoetzure toon van sinaasappel en het kenmerkende tropische aroma van ananas. Een tropische sensatie in één glas. En dat ook nog eens alcoholvrij.  Ideaal om op het terras te serveren tijdens zonnige dagen.

Mooie bijkomstigheid: een mango heeft de gave om je blij te maken! Hoe? Dankzij de aanwezigheid van tryptofaan, een stofje dat in het lichaam wordt omgezet naar het ‘gelukshormoon’ serotonine. Serotonine zorgt voor een blije stemming en maakt dat je je gelukkig voelt. Nóg meer reden om de Holly Molly op jouw drankenkaart te zetten!

De siropen van Mathieu Teisseire zijn kwalitatief, puur en met échte ingredienten. Dat proef je. Met de siropen van Mathieu Teisseire serveer jij in een handomdraai de smaakvolle specials. Probeer het zelf!