Personeel
Horeca cao: Vanaf welke leeftijd mogen jongeren alcohol serveren?
Lees hier de columns van Herman Hell, Vincent van Dijk en Gijsbregt Brouwer
Horeca cao: Vanaf welke leeftijd mogen jongeren alcohol serveren?
Boulevard Hotel Scheveningen krijgt make-over: 'Een huiskamergevoel'
Het team van restaurant Hemel & Aarde opent nieuwe wijnbar in Utrecht
Horeca-cao: welke (horeca)vergunningen heb ik nodig?
The Amsterdam Coffee Festival 4 t/m 6 april: dit is waarom je erbij wilt zijn
The Amsterdam Coffee Festival biedt oplossingen die bijdragen aan hogere efficiëntie
Bartender Sebastian Cichowlas: ‘We moeten goed naar onszelf kijken’
Zana Möhlmann werkt bij Manhattan in Singapore: 'Gasten zijn zó anders'
De beste restaurants van Eindhoven: 10 op een rij
Mieke Berkers van Independent Hotel Show: ‘Onafhankelijke hotels zijn hot’
JANS’ Food & Wijnbar in Arnhem is vernieuwd en krijgt nieuwe eigenaren
Roy Spekhorst van Pelle's Deurningen deelt 5 succesfactoren voor terras
Cafe Decafe opent in Roterdam: 'Volledig gedecafeïneerde koffiebar'
Italiaans shared dining-restaurant Osteria Emilia geopend in Utrecht
Ladybird FC en The Joint: American comfort food van topkwaliteit
Scoor hoogwaardig horecameubilair op veiling Satelliet Outlet
Horeca-inrichting: dit zijn de regels voor geluid op een terras
BRAUPAKT brengt twee grote bierculturen samen
Het zwarte goud: Kaviaar staat bij steeds meer horeca op de kaart
Het Noorden van Aalten over terugkerende gasten op het terras + 4 tips
Personeel Tijn Akersloot in Zandvoort hult zich in eersteklas zomerkleding
Marco van der Wijngaard haalde net niet de wereldfinale Bocuse d’Or
13x nieuwe restaurants in Breda + tips
5 tips om het EK voetbal te organiseren en scoor 33,3% licentiekorting
Elke dag een top-omzet draaien op het terras: experts geven tips
Horecakeuken inrichten? Lees deze 5 handige tips
Marco van der Wijngaard vertegenwoordigt NL tijdens Bocuse d’Or Europa
Vijf hotspots op de Wadden: van kipconcept tot duurzaam restaurant
Ahmed Baglari vernieuwt elke 2 jaar interieur: 'Zo komen gasten terug'
Chef Rasmus Munk verzorgt sterrendiner in de ruimte voor € 450.000
Familiebedrijf NBC Congrescentrum heropend na anderhalf jaar bouwen
Hiermee bied je je gasten een echt verwenmoment
Dit is waarom kip nu zo populair is + 14 kiprestaurants in Nederland
Aparthotel Citadines Canal geopend in centrum Amsterdam
Cocktailbar Belly of the Beast in Amsterdam: Een magische onderwaterwereld
Groter terras van café-restaurant BUURT in Den Bosch vraagt om toprosé
India Poort in Hilversum: 'Fine dining met Indiase keuken is mogelijk'
Overname horecazaak: hoe pak je zo’n intensief traject aan?
Previews: deze zes restaurants openen in 2024
SUPPER Hotel in Amsterdam voegt nieuwe suites toe
Eric Frericks (36) overleden: kracht achter Facebookgroep met 44.000 horecaleden
Ondernemer Raoul de Vries uit Best: 'Er gaat weinig boven een broodje bal'
Wereldse keukens en Hollandse gezelligheid bij vernieuwd Bar Kartel in Amsterdam
Bar Break: ode aan legendarisch Rotterdams Breakaway Café
Dit zijn de winnaars van de Independent Hotel Show Awards
Horeca-cao: 4 tips voor als een medewerker niet functioneert
Junkfood restaurant THE GOAT opent derde vestiging in Rotterdam
Dry martini: zonder twijfel de meest iconische cocktail ter wereld
Assen krijgt eind 2024 grote horecazaak: Zand Erover
Wouter Verkerk organiseert de Horeca Seizoen Kick-off op 8 april in Baarn
Muziek in je horecazaak: ‘Muziek bepaalt zeker 40% van de sfeer’
Hotelmerk The Usual opent in april in Rotterdam en groeit snel verder
Haagse Nieuwe Horeca Groep opent ‘future bistro’ L’Amour Toujours in Den Haag
Rick Kempen: 'Zorg voor een kwalitatieve bierkaart'
Restaurant nNea in Amsterdam in top 50 beste pizzeria's ter wereld
Bert van der Leden oud-eigenaar Supperclub en HappyHappyJoyJoy overleden
Rotterdams restaurant JAQ richt zijn pijlen op de lokale gast
Grapèlli Boutique Hotel opent haar deuren in centrum Alkmaar
Jermain de Rozario: 'Ik ben absoluut geen voorbeeld voor anderen'
Independent Hotel Show pitch: dit zijn de 3 genomineerde innovatieve producten
Eigenaren van DeDAKKAS openen deze zomer restaurant KASTAN in Hoofddorp
Hoe kunnen hotels meer uit hun ontbijt halen?
Airto Cramer, Vesper Bar: ‘Nieuwe generatie accepteert geen 12 uur per dag’
Ondernemers over de toekomst van de horeca: het ís rocket science!
Seb Smit keert terug als chef-kok bij De Heeren van Harinxma* in Beetsterzwaag
Kaap de Goeie Hop en Gielke Tripel zijn Entree Huisbier van het Jaar
Creatief met Spritz: onbetwiste hardloper op het terras
Top 5 trendy ijs- en patisseriesmaken: vraag proefpakket aan
Satelliet organiseert van 18 t/m 22 maart de Terrasweek
In Italië is de aperitivo een begrip, maar ook de NLse horeca scoort ermee
Horeca-inrichting: een contract met een horeca-leverancier afsluiten?
't Pakhuus op Texel zweert bij reserveringssysteem van Guestplan
Tweede leven voor oude meubels De Eetbare Tuin in Halsteren na make-over
Hoe spreek je Generatie Z en millennials aan?
Horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub opent in Carlton Oasis Spijkenisse
Horeca cao: hoe zit het met pauze en moet je deze doorbetalen?
Gratis The Amsterdam Coffee Festival ticket voor professionals 4 t/m 6 april
Dit zijn 5 innovatieve koffieproducten: ontdek de laatste trends!
The Amsterdam Coffee Festival 2024 zet in op duurzaamheid met WeCup