Bier
Dutch Beer Challenge 2024 uitslag: dit zijn de winnaars
Op deze pagina lees je al onze artikelen over ondernemen.
Dutch Beer Challenge 2024 uitslag: dit zijn de winnaars
Plantbased restaurantketen Rozey opent 3e zaak in Den Haag
Italiaans restaurant Nonna's Cucina in Berkel en Rodenrijs geopend
De cocktail margarita maken: fris, stoer en eenvoudig te shaken
Restaurant Ciao Belli in Breda is geopend: Italiaans en een uitgesproken design
'Exclusieve cocktail club' SHU opent eind mei in Amsterdam
Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start
24H Chefs op 26 mei in Kasteel Kerckebosch in Zeist: koken voor Prinses Máxima Centrum
Restaurant Mondi in Rotterdam geopend: vierde locatie
Pepsi lanceert blauwe cola: de limited edition Pepsi Electric
Meubelen met de fifties vibe geven elk interieur allure
Is er toekomst voor het Nederlandse oer-distillaat jenever? Dit zeggen de experts
Wouter Verkerk: 'Een slim plan zorgt voor een vol terras'
De Gouden Reael in Amsterdam is nu restaurant Tannay
Beste restaurants Breda: culinaire critici zijn fan van deze 9 zaken
Wijn serveren in een restaurant: zó maak je de meeste winst
Herman Hell: ‘Een ster is allang geen must meer voor een topavond’
Perfect gekoelde producten: de basis voor topomzet deze zomer
Biercolumn: 'Brouwmeesters die het waarmaken, zijn een portret waard'
Tweedehands horeca-meubilair: steeds meer ondernemers kiezen ervoor
Vista* in Willemstad breidt uit met Restobar Vista in Rotterdam
Besteding per gast verhogen? Zet foodsharing op de kaart in 6 stappen
Absint was verguisd, geliefd en verboden, maar maakt nu comeback
De suites van Château Neercanne in Maastricht: 'Droom die uitkomt'
Binnenkijken bij Bar Bù in Rotterdam: 'Kantonese en Franse keuken'
Te huur: horecapand in Woudrichem
Restaurant De Zeeuw verhuist binnen Haarlem en is nu drie keer zo groot
Chef Rob van Osch van Van der Valk Eindhoven-Best: ‘We maken zo'n 200 tiramisudesserts in een uur’
Herman Hell roept horecaondernemers op: ‘Trek gasten weg bij Netflix!'
Gratis webtraining voor cateraars om je gast gezond te laten kiezen
Le French Café opent 8 mei in Utrecht: 'Funky Franse sferen'
Conscious Hotels opent boetiekhotel in voormalig Tivoli in Utrecht
Geert ter Steeg en Dennis van Buuren openen Stadsbrasserie De Witt in Dordrecht
Bereidingstijd voor cocktails verkorten? Misja Vorstermans vertelt hoe
Denemarken duurste land om Michelin te eten, Vietnam goedkoopste
Dit gaat Jonathan Zandbergen doen na vertrek bij Merlet* in Schoorl
Nieuwe restaurants Amsterdam: deze 43 zaken gingen onlangs open
De Drie Dorstige Herten, Utrecht: ‘Klassieke zaak met groot bieraanbod’
Vincent van Dijk: 'Horeca moet gasten óók beoordeling kunnen geven'
Jimmy Woo-man Casper Reinders keert terug: 'Ik wil focussen op het ontwerpen'
Zeeuw Paul de Groote van Inter Scaldes nieuwe chef van restaurant LOF in Gent
Angelo Kremmydas opent in juni restobar Marseille in Amsterdam-Oost
Verhef jouw mix tot kunst met de fruitigste vruchtenpurees
Bartenders en barista’s: schrijf je nu in voor de Mathieu Teisseire Flavour Masters!
Vincent van Dijk: 'Gasten die stelen of roken in kamers? Dit is dé oplossing'
Beer & Food Battle 7 oktober op BBB Maastricht: meld je aan!
Riot Restobar, Amsterdam: 'Eerbetoon aan opstand van Jordanese vrouwen'
Het verhaal achter miso: umamibommetjes die nieuwe smaakdimensies creëren
Mark de Witte, ceo De Kuyper, volbrengt missie ‘own the cocktail’, Leo Evers opvolger
Proef de mooiste Argentijnse wijnen bij Crossing the Oceans op 13 mei
Jamie van Heije is nieuwe signature chef van NEXT in Amsterdam
Dochters van chef-kok Peter Lute openen FêteVis in Amstelveen
Officieel ATP logo voor Zundert 4 Trappist Refterbier
Novi: nieuw huiskamerrestaurant in Amsterdam-Oost
Blijven pornstar martini’s en espresso martini’s zo populair?
Geert-Jan Vaartjes opent in juni fine dining-zaak en hotel in Dokkum
BAUT opent 3e zaak boven de Ziggo Dome in Amsterdam: BAUT Backstage
Vier trends voor het komende terrasseizoen: 'Personalisatie en textuur winnen terrein'
Zana Möhlmann werkt bij Manhattan in Singapore: 'Gasten zijn zó anders'
Kas-restaurant Mearkas opent in mei in het Friese coulisselandschap
Brasserie Polderfabriek opent in Leiderdorp: 'Unieke locatie'
Restaurant Tara is geopend in Sittard: 'Verfijnde simpliciteit'
Gijsbregt Brouwer: 'Fusion is hot, start met sushi-achtige bites''
Café Nationaal in Den Haag is nieuw: Franse brasserie met Brusselse touch
Wouter Verkerk: 'Besparen op verkeerde dingen leidt altijd tot drama'
Restaurants in Londen: 39x inspirerende zaken die je wilt bezoeken
Hotel Ryder in Den Bosch geopend: 'Boutique hotel met allure'
Vleesvervangers met groenten in opkomst: 'Ook heerlijk als snack'
Rotterdam kijkt uit naar nieuwe eventlocatie The Rooftop at GHG
Dit zijn de winnaars van Talent van de Toekomst 2024
NUMA Group opent nieuwe accommodatie in Den Haag
Horecaformule STR’EAT Bars & Kitchens opent in Eindhoven
Absolut Vodka en Sprite introduceren ready-to-drink cocktail in NL
Emile van der Staak, Niven Kunz en Luc Kusters koken 22 april voor Earth Day
Lukas Wiegman is uitgeroepen tot beste sommelier van Nederland
Restaurant Harper opent eind april in Den Haag: 'Historische plek'
Fletcher Hotels neemt Hotel Noordsee en NH Veluwe Sparrenhorst over
Horeca cao: betaal je personeel extra op een officiële feestdag?
Trattoria Sophia in Rotterdam heropent deuren na renovatie