Branchenieuws

Nieuwe eigenaar Drie Gezusters Groningen

Het iconische Drie Gezusters Groningen, bestaande uit de aaneengesloten panden De Drie Gezusters (Zusjes en Pub), Hoppe, Groote Griet, de Kast, Hotel de Doelen en Upstairs, op de Grote Markt in Groningen wordt per 1 maart overgenomen door Meyer Beheer. Qua grootte kent het concept geen gelijke in Europa. 

De huidige exploitanten Grietje van der Veen en Henk Wustenveld handelend onder Horeca Combinatie Groningen zijn bijzonder verheugd dat zij hun levenswerk van de afgelopen jaren voortgezet zien worden door een bewezen kundig bedrijf als Meyer Beheer.  Henk vertelt: “Laurens Meyer heeft een enorme trackrecord in de horeca en het is bijzonder om te zien met welk enthousiasme hij met zijn team de zaken aanpakt. Ik heb er veel vertrouwen in dat hij de Drie Gezusters Groningen naar een volgend niveau brengt. De combinatie Meyer Beheer met Drie Gezusters zal een aanwinst voor Groningen blijken te zijn! “ 

Begrip
Meyer Beheer, een horeca top 50 speler  in Nederland, is een onderneming die zich al meer dan 30 jaar succesvol bezighoudt met het beheren van een grote diversiteit aan horecabedrijven en vastgoed door heel Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Etten Leur (Noord-Brabant). Door een actief acquisitiebeleid en het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaformules is Meyer Beheer bv, met haar meer dan 1.000 gemotiveerde medewerkers, gegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de horeca. Eigenaar Laurens Meyer vertelt: “toen deze kans zich aandiende hoefde ik daar niet lang over na te denken, de Drie Gezusters is een begrip in Nederland. We hebben er bijzonder veel zin in om samen met alle huidige medewerkers voort te bouwen op het huidige succes!."   

Reacties

Reactie toevoegen