blooming sleep experience coco-mat
Advertorial

COCO-MAT introduceert app voor hotelgasten

Bij COCO-MAT streven we ernaar om voor iedereen de beste slaap ervaring ooit te creëren. Dat doen we al lange tijd voor mensen thuis, maar het is nu ook steeds vaker mogelijk om in een hotel net zo goed te slapen als thuis, op een COCO-MAT bed. Nu introduceert COCO-MAT ook een bijhorende app: de Exclusive Sleep Experience.

Exclusive Sleep Experience

De speciale Hotel Locator op de COCO-MAT site toont, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd een legio aan boutique hotels, grand hotels en knusse bed & breakfasts. Om de slaapervaring voor de gasten in deze hotels nu nog beter te maken ontwikkelde COCO-MAT de Exclusive Sleep Experience ter bevordering van de nachtrust.

Omdat de pilot in samenwerking met blooming hotel in Bergen en dorpsherberg de Roskam in Nunspeet met veel enthousiasme werd ontvangen, door zowel de hotelgasten als de hoteliers zelf, wordt deze service nu zowel in Nederland als internationaal verder uitgerold.

Slaap ondersteunende audiobestanden

De Sleep Experience is een onlineapplicatie die je enkel met een, voor ieder hotel unieke, QR-code kunt openen. Deze online omgeving geeft toegang tot een scala aan slaap ondersteunende audiobestanden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. 

In de applicatie vind je heerlijke rustgevende muziek om bij weg te doezelen, speciale oefeningen om in slaap te vallen, maar ook mooie en spannende verhalen voor het slapen gaan, het is zelfs mogelijk om met behulp van Yoga Nidra nog meer te relaxen. 

Om de Sleeping Experience te kunnen gebruiken heb je enkel je eigen smartphone nodig. (En natuurlijk een heerlijk COCO-MAT bed). De QR-code krijg je in je hotelkamer. Scan de code met je telefoon, ga lekker liggen, kies, luister en geniet.

Hotels en COCO-MAT

De Sleep Experience is exclusief ontwikkeld voor hotels waar je op COCO-MAT slaapt. Interesse in deze en/of andere services welke COCO-MAT kan bieden? Neem dan contact met ons op. 

Geïnspireerd door de natuur

De bron van inspiratie van COCO-MAT is de natuur zelf; de matrassen zijn metaalvrij en gemaakt van uitzonderlijke duurzame materialen zoals natuurlatex en paardenhaar. De matrassen bestaan uit verschillende lagen en zijn zo ontworpen dat het de perfecte lichaamsondersteuning biedt. 

Pillow Menu

Hotels kunnen ook gebruik maken van het zogenaamde Pillow Menu waarbij hotelgasten de mogelijkheid wordt geboden om op een hoofdkussen naar eigen smaak te slapen. De receptie beschikt over meerdere soorten COCO-MAT kussens zodat je het perfecte hoofdkussen, passend bij jouw lichaam, kunt uitkiezen.

Ervaar een niet te evenaren nachtrust, kies voor COCO-MAT en de COCO-MAT Exclusive Sleep Experience.

coco-mat sleep on nature