Het ideale kerstpakket voor horecapersoneel
Advertorial
Foto 123rf.com

Kerstpakketten 2019 voor horecapersoneel

Heel wat bedrijven verrassen hun medewerkers vlak voor kerst met een mooi kerstpakket. Maar hoe zit dat als je een horecaonderneming hebt?

Horecapersoneel werkt het hele jaar door hard en vaak wordt ook de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid van het personeel verwacht. Dat vraagt om een speciaal kerstpakket. Dit zijn 4 leuke ideeën voor een kerstpakket voor horecapersoneel.

Een borrelplank
Horecapersoneel zal over het algemeen niet vies zijn van iets lekkers op z’n tijd. Een borrelplank is daarom vaak een goed idee als kerstpakket voor horecapersoneel. Daarbij valt te denken aan een kaasplank of een plank met bijvoorbeeld tapashapjes, een flesje wijn en verse lekkernijen. Zorg ervoor dat er voor ieder wat wils bij is of stel eventueel een aantal verschillende borrelplanken samen. Een borrelplank als kerstpakket zal ongetwijfeld zowel figuurlijk als letterlijk bij het personeel in de smaak vallen.

Een drankpakket
Ook kun je denken aan wat lekkers voor het personeel om te borrelen in de privésfeer. Een drankpakket bijvoorbeeld! Denk aan een mooie kwaliteitswijn, verschillende speciaalbiertjes of een lekkere likeur. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in allerlei prijsklassen. Ook een leuk verpakt bierkistje of een fles sterke drank in combinatie met iets lekkers is ongetwijfeld een goed idee.

Een foodpakket
Traditioneel, maar nog altijd leuk en feestelijk is een foodpakket. Dit kan variëren van een pakket met lekkernijen in kerstthema tot iets lekkers voor bij de koffie of een pakket met allerlei lekkernijen voor een doordeweekse avond. Dat kan zijn in combinatie met non-foodproducten, een sterke drank of juist met een persoonlijk kaartje. Voor kerstpakketten 2019 kun je bijvoorbeeld op kerstpakketten 2019 terecht. Aan opties geen gebrek!

Een beleveniscadeau
Naast een kerstpakket kun je er ook voor kiezen een belevenis cadeau te doen aan je horecapersoneel. Grote kans dat het personeel na een jaar hard werken een dag of avond weg wel kan waarderen. Een belevenis kun je bijvoorbeeld cadeau doen in de vorm van een bioscoop- of saunabon. Ook een lunch of hapje voor twee is een leuke optie. Belevenisbonnen zijn voor elk budget wel te verkrijgen.

Reacties

Reactie toevoegen