Van Geloven

Jouw borrel- & lunchkaart upgraden met unieke en renderende snacks, daar helpen we je graag mee.

Een goede en renderende borrelkaart neerzetten waar jij jouw gasten blij mee maakt, zodat het een verrijking is voor je zaak. Daar helpen we jou graag mee!

van geloven borrelhappen borrelplank

Mensen laten genieten van verrassende en heerlijke snacks: dat is onze missie. We willen de favoriete snackspecialist zijn en blijven van consument en professional. Zo helpen we om gasten weer terug te laten komen naar jouw zaak.

Van Geloven biedt een uitgebreid aanbod kwalitatieve en smaakvolle snacks voor de horeca van de bekende merken zoals Kroketterij De Bourgondiër, Van Dobben, Borrelmaatjes®, Souflesse en Mora.

Blijf verrassen en variëren met de lekkerste recepten voor de borrel en lunch

Varieer regelmatig met nieuwe en lekkere recepten op jouw borrel- en lunchkaart, om jouw gasten te blijven verrassen. Zo creëer je met onze recepten al in een handomdraai nieuwe, lekkere en gemakkelijk te bereiden gerechten. Voor jouw gasten een verrassing van hoge kwaliteit, en voor jou meer marge!

Bekijk onze recepten

snacks bittergarnituur borrel van geloven

Foto's

Adres

logo van geloven

Hoofdkantoor Nederland:

Kraaivenstraat 1 5048 AB Tilburg
T: +31 (0) 13 46 40 680

Product

nachocheese

De nieuwe & verrassende borrelsnack!

Ben je toe aan meer variatie op je borrelkaart? Iets verrassends dat ook nog vegetarisch is? Probeer dan de Nacho Cheese Bites! Daar wordt iedere gast blij van!

Deze stoere en licht pikante kaassnack is gevuld met Goudse en Cheddar kaas, Mexicaanse kruiden en heeft een crispy bite van tortilla chips en cornflakes. Een unieke smaaksensatie!
 

Vraag een gratis proefdoos aan