kaashandel Remijn
Advertorial

Overname kandidaten gezocht voor kaaswinkels

Kaashandel Remijn is een kaasgroothandel met passie voor het product en kennis van kaas. Naast het ontwikkelen van kazen staat Kaashandel Remijn ook klaar voor hun klanten, ze helpen dan ook graag bij het vinden van overname kandidaten voor de al bestaande kaaswinkels. Er zijn nu een aantal kaaswinkels beschikbaar voor overname.

Kaashandel Remijn

In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid van kleine kaashandel tot professionele groothandel. Het rijpingspakhuis in Kerkdriel heeft een capaciteit van 250.000 kazen. De afgelopen decennia is het klimaat geoptimaliseerd voor kaasrijping. Door de relatief hoge temperatuur en luchtvochtigheid ontwikkelen de kazen hun unieke en karakteristieke smaak.

Samen sta je sterkkaaspakhuis overname kaaswinkels

De missie van het bedrijf is mensen laten genieten van lekkere kaas. Daar zetten ze graag een stapje extra voor. “Wij zijn geen standaard groothandel,” vertelt Peter Verweij, Commercieel Directeur van Kaashandel Remijn.

“Bij ons stopt de service niet bij het afleveren van de kaas. Als groothandel willen wij graag een volwaardige partner voor onze klanten zijn. Winkelinrichting, training van medewerkers en marketingacties, wij helpen onze klanten er graag mee. Zo zijn wij, dat is onze bedrijfscultuur. Schouders eronder en er samen voor gaan.”

Winkel zoekt ondernemer

Daarom zoekt Kaashandel Remijn ook mee naar overname kandidaten. Mensen die een bestaande kaaswinkel willen overnemen omdat de huidige eigenaar met pensioen gaat. Er zijn momenteel verschillende winkels ter overname beschikbaar, onder andere in de regio’s Westland, Tilburg, Venlo en Apeldoorn.

De Kaaswinkels

Stuk voor stuk onafhankelijke winkels waar je zelf het assortiment kunt samen stellen. Kaas, delicatessen, wijn of misschien ook belegde broodjes. Je bent zelfstandig ondernemer en bepaalt het zelf.

Is de opvolger verplicht om zijn kaas bij Kaashandel Remijn te kopen? “Nee, natuurlijk niet. Het zijn immers onafhankelijke ondernemers” zegt Peter. Om vervolgens breed lachend te vertellen “Maar we zouden het natuurlijk wel heel leuk vinden. Er is immers niets mooiers dan consumenten te laten genieten van lekkere kaas”.

Heb je een passie voor lekker eten? Houd je ervan om consumenten te laten genieten van mooie producten? Neem dan contact op met Peter Verweij. Hij kan je in contact brengen met een van de ondernemers.

E-mail: verkoop@kaashandelremijn.nl

Telefoon: 0418 633 101