mobiele inductiekookplaat maxima gerecht
Advertorial

Inductiekookplaten van Maxima: mobiel koken

Koken op locatie? Of uw huidige keuken uitbreiden voor de piekmomenten? De handzame mobiele inductiekookplaten van Maxima Kitchen Equipment zijn hiervoor een uitstekend alternatief.

Onmisbaar in elke keuken: mobiele inductiekookplaten van Maxima

maxima mobiele inductiekookplaatKoken met inductie wordt nog makkelijker met de nieuwe mobiele inductiekookplaten van Maxima Kitchen Equipment. Kookt u geregeld op locatie? Denk aan kookworkshops, evenementen of voor het bereiden van buffetten? Aangezien een professioneel fornuis meebrengen vaak niet mogelijk is, zijn de handzame inductiekookplaten van Maxima een uitstekend alternatief.

Inductiekookplaten zijn ook ideaal in uw professionele horecakeuken tijdens piekmomenten. Zet snel en simpel een of meerdere Maxima inductiekookplaten neer en breid uw keukencapaciteit in een mum van tijd uit.

Inductiekookplaten: efficiënt en energiezuinig

Een inductiekookplaat is niet meer weg te denken in een professionele keuken. Bij koken met inductie wordt alleen de pan verhit en niet de kookplaat zelf. Kookt u op gas dan gaat de warmte langs de pan omhoog. Bij inductie komt de warmte direct in de pan en is er veel minder warmteverlies. Met andere woorden: inductiekookplaten zijn efficiënt en energiezuinig.

Koken, wokken en frituren met inductie

Bij Maxima kiest u uit verschillende topkwaliteit inductiekookplaten met een vermogen tussen de 2000W en 5000W. Gebruikt u wokpannen in uw keuken of wilt u frituren met inductie? In ons uitgebreide assortiment vind u naast 1-pits kookplaten ook inductie wokbranders, friteuses en warmhoudplaten. Alle modellen zijn voorzien van een hoge kwaliteit glazen kookplaat, eenvoudig te bedienen touch panel en zijn makkelijk schoon te houden.

Elke gewenste temperatuurmobiele kookplaat wok maxima

Op de meeste modellen van Maxima kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig instellen. De inductiekookplaten kunnen temperaturen aan tussen de 60 tot 240°. Zo zorgt u ervoor dat gerechten altijd op de juiste temperatuur gegaard worden.

Een bijkomend voordeel: inductiekookplaten worden zelf niet warm en zijn uitgerust met een elektrische oververhittingsbescherming. Wordt de temperatuur te hoog, dan hoort u een zoemer en schakelt het apparaat zich automatisch uit.

Altijd een passende oplossing

Voor elk keukenprobleem heeft Maxima een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen. Al meer dan 40 jaar zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen werken met gebruiksvriendelijke keukenapparatuur van uitstekende kwaliteit.

Welke inductiekookplaat u ook kiest, al ons kwaliteitsapparatuur voldoet aan de hoogste gebruiks-, hygiëne- en veiligheidseisen, en dit allemaal in overeenstemming met de Europese regelgeving. Een product kopen bij Maxima is investeren in hoge kwaliteit horeca-apparatuur tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Uitstekende service en snelle levering

Snel een inductiekookplaat nodig? Doordat al onze producten in Nederland op voorraad worden gehouden, versturen wij uw bestelling direct naar elke locatie in binnen- en buitenland.

Wilt u graag advies op maat? Of is uw inductiekookplaat aan een onderhoudsbeurt toe? Laat het ons weten per e-mail, online chat of telefoon.

Graag even langskomen? Dat kan in onze showroom; zo ziet u met eigen ogen welke inductiekookplaat het beste bij u past. Natuurlijk staat er een heerlijke kop koffie voor u klaar!

Meer over de inductiekookplaten