wet & dry producten
Advertorial

Wet & Dry: producten voor corona bestrijding

Wet & Dry ontwikkelt slimme oplossingen voor thuis en op het werk, waarbij gebruiksgemak voorop staat. Nu introduceert Wet & Dry nieuwe innovatieve producten met het oog op de corona bestrijding. Unieke papierrol- en toiletrolhouders: droog óf vochtig.

Wat doet Wet & Dry?

Wet & Dry biedt unieke papierrol- en toiletrolhouder die met gemak overal te plaatsen zijn. De producten worden ontwikkeld en getest door ons team van specialisten. Bovendien voldoen ze aan de hoogste standaard op het gebied van gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid en brengen het beste van twee werelden samen.

Een slimme en hygiënische oplossingwet & dry keukenrolhouder

In deze tijd is hygiëne erg belangrijk maar hoe desinfecteer je alles op een slimme manier? Ervaart u ook obstakels op het gebied van desinfectie? Bent u die lekkende dispensers en losse spuitbussen ook beu? Heeft u ooit behoefte gehad aan een slimme en hygiënische oplossing voor droog en vochtig papier tijdens de schoonmaak? Dan is Wet & Dry dé oplossing.

Vullen met water of schoonmaakmiddel

Het gepatenteerde kliksysteem met reservoir die te vullen is met desinfectiemiddel, water of schoonmaakmiddel, is duurzaam en milieubewust. Ook bent u volledig vrij te kiezen met welk vloeistof u het reservoir wilt vullen, u zit dus niet vast aan een bepaald merk die u dient te gebruiken. D

it geldt tevens ook voor het papier, elk merk papier past op onze papierrolhouder. De vocht opname licht tussen 20 en 30% afhankelijk van de structuur van het papier dat gebruikt wordt. Omdat de buitenste randen van het papier drooggehouden worden zal het papier vrijwel nooit doorscheuren. Door de verschillende kleuren die wij aanbieden, is ons wet & dry systeem ook nog eens passend in ieder interieur.

Speciaal voor ondernemingenkeukenrolhouder wet & dry

Voor ondernemingen hebben we een papierrol-en toiletrolhouder van RVS op groot formaat, met groot reservoir, waar een industriële papierrol in kan.

Gebruik van de Wet & Dry systeem

Klanten en medewerkers kunnen hun handen, winkelwagens- en/of mandjes nu eenvoudig desinfecteren, ook kunt u met gemak de loopbanden en kassa’s afnemen. De papierrolhouder kunt u voorin in de winkel plaatsen maar door haar formaat is ze ook makkelijk naast iedere kassa te bevestigen. U heeft nu geen losse spuitbussen meer nodig, ook zijn die onhandige pompjes en lekkende desinfectie dispensers nu verleden tijd. U heeft het gemak van deze producten nu in 1 houder.

Een Nederlands product

Interessant om te vermelden is dat onze gepatenteerde producten in Nederland geproduceerd worden. U bent er dus van verzekerd dat er geen kinderarbeid en oneerlijke lonen bij de productie van onze producten komen kijken.