Top 3 Mooiste Bar van Nederland 2015

Helaas kunt u niet meer stemmen op de top 3 van de Mooiste Bar van Nederland 2015. Op dinsdag 22 november maken wij tijdens Gastvrij Rotterdam om 16.00 uur de winnaars bekend in het Kenniscentrum voor Bier in hal 5. Entree nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de bekendmaking van de winnaars. Tot dan!

Werelds aan het Strand, Ouddorp

Het interieur van Werelds, waaronder de imposante bar, is in samenwerking met de eigenaren ontworpen door SoU, Art2Go en RoosRos Architecten. Het uitgangspunt  was een stoer, warm, sfeervol en industrieel interieur. Eyecatchers in de zaak zijn de 6 koperkleurige 100-literbiertanks die boven de betonnen bar hangen.

Nhow, Rotterdam

Bij hotel nhow in Rotterdam spelen architectuur en design een duidelijke rol. Dat geldt zowel voor het gebouw, ontworpen door Rem Koolhaas, als voor de bar zélf. Deze is sober en industrieel en dat past goed bij het restaurant dat eenzelfde uitstraling heeft. Boven de bar grote, ronde led-lampen aan het plafond en als eyecatcher in het restaurant een goudkleurig gordijn.

MaMa Kelly, Den Haag

MaMa Kelly is de nieuwste hotspot in Den Haag. Het interieur laat zich het best omschrijven als industrieel, design & urban. De enorme open keuken geeft iedere gast letterlijk een kijkje in de keuken. Comfortabele banken, stoere barkrukken, strakke tafels en geweldige lampen maken dat MaMa Kelly naast haar gastvrijheid en culinaire belevenis ook the looks heeft.