Foto René van Dongen

[Fotoalbum] Mama Kelly, Den Haag

Het voormalige Ketelhuis bij de Caballero Fabriek in Den Haag transformeerde in een bijzondere horecagelegenheid: MaMa Kelly. Een aanwinst waar eigenaar en ontwerper Rein Rambaldo trots op is. "Ik houd dingen graag eenvoudig. Ik houd niet van ingewikkelde concepten."

Vorig jaar verhuisde Rein Rambaldo met zijn ontwerpbureau De Horeca Fabriek naar de Caballero Fabriek in Den Haag. Zijn behoefte aan een zogenaamde reallife-showroom werd steeds groter en daarom toverde hij het Ketelhuis, dat naast de Caballero Fabriek ligt, om tot een horecagelegenheid met een industrieel all-dayconcept. MaMa Kelly is de naam van de nieuwe hotspot in Den Haag. “Ik wilde een showroom om onze ontwerpen te demonstreren, maar dat niet alleen, ik wilde ook leven in de brouwerij. En dus besloot ik samen met mijn vrouw en twee compagnons, mijn eigen zaak te beginnen op een niet voor de hand liggende locatie. In deze ruimte kon ik mijn visie kwijt. Hier wil ik laten zien dat het succes van een onderneming niet af hoeft te hangen van de locatie”, vertelt Rambaldo.

Verder lezen
Dit artikel verschijnt in het juninummer van Entree. Nog geen abonnement? Sluit deze dan nu af en ontvang Entree het eerste jaar 11 keer voor slechts 39 euro.