openingen-en-design
Karaokebar Duke of Tokyo breidt uit naar Groningen
Karaokebar Duke of Tokyo breidt uit naar Groningen
BLUEY’S opent tweede vestiging in Amsterdam-Zuid
Euro-Toques haalt 40.000 euro op voor het goede doel
Van trui tot tote bag: steeds meer ondernemers lanceren horeca-merch
Wie wordt dé leermeester van het jaar? Dit is de Top 3 van 2025/2026
Spaghetteria opent nieuwe vestiging in Leiden
Winterwarmte en beleving: hoe techniek de horeca winterproof maakt
‘Kleinste meisje van de familie’ Daimy van der Valk leidt megahotel
Hoe bied je een goede alcoholvrije wijn? Dit raden experts aan
Verhoog je omzet: zó tover je margerijke gerechten om tot bestsellers
Restaurant Hendrik opent op de oude locatie van Le Garage in Amsterdam
Herhaalbezoeken verhogen? 3 horecaondernemers verklappen hun truc
Horeca krijgt toegang tot topwijnen onder de tien euro
Entree Awards 2025: Bekijk de foto's!
Bjorn van Dijl is Horecaondernemer van het Jaar 2025
'Gen Z kiest vaker voor een Insta-waardige alcoholvrije cocktail'
Jimmy Hu is Best Bartender 2025
Beaumont in Maastricht is Best Family Owned Hotel 2025
Advocatuur in Amsterdam is Best New Cocktailbar 2025
Onda in Den Haag is Best New Restobar 2025
Mr. Simons in Geervliet is Best New Waterfront Restaurant 2025
Hotel De Zeevaartschool in Vlissingen is Best New Casual Hotel 2025
Thermen Berendonck in Wijchen is Best New Luxury Hotel 2025
Paloma in Utrecht is Best New Mega Restaurant 2025
Lucia in Rotterdam is Best New Dine & Drink concept big city 100-200 guests 2025
Jondani in Amsterdam is Best New Dine & Drink concept big city <100 guests 2025
Café de Gaper in Leiden is Best New Dine & Drink concept midcity 2025
SPOT in Langweer is Best New Dine & Drink concept local 2025
Entree Awards 2025: dit zijn de 13 winnaars
Manon de Groot ontwierp Showw*, Heimat en Maeve*: 'Alles moet kloppen'
Matcha blijft hot in horeca: 'Dit is pas het begin'
Bar Buuf opent in De Pijp: buurtbar met Parijse charme
Japanse wijn ontbreekt vaak op de kaart: waarom eigenlijk?
Nationaal Bieronderzoek 2025: alcoholvrij bier wordt volwassen
The Hoxton Amsterdam viert 10-jarig jubileum en vernieuwt Lotti’s
Checklist voor het kiezen van horecalocaties: dit móet je vooraf weten
Entree Awards 2025: 6 genomineerden Best Family Owned Hotel
Wie wordt het Beste Leerbedrijf Horeca van 2025/2026? De top 3 is bekend
Waarom gasten met minder bagage reizen en hoe hotels hierop inspelen
Restaurant Demain* en Strandhotel Cadzand stoppen samenwerking
Nieuwe wetgeving voor flexwerkers: dit betekent dat voor de horeca
Dit zijn de mooiste horeca-interieurs ter wereld van 2025
Verdiep je bierkaart: dit handboek tilt pairings naar een hoger niveau
6 cocktailtrends voor 2026: ‘Gastvrijheid belangrijker dan ooit’
Iris Kranenburg belde met een kloon van Ron Blaauw: 'Leek net echt'
Fooi vragen via het pinapparaat: gastvrij of ongemakkelijk?
Villa Grano in Plasmolen breidt uit met lunch- & wijnbar en boetiekhotel
Zo vertaal je gastvrijheid in interieur: 3 inspirerende voorbeelden
Nieuwe standaard in de horeca: '1 op 5 cocktails is nu alcoholvrij'
Entree Awards 2025: 5 genomineerden Best New Cocktailbar
Horecaondernemer Alco van Berkel: 'Texels is en blijft populair'
Food100 maakt de zes Foodhelden van 2025 bekend
Alles over koffie in 2026: ‘Voor jongeren is koffie een experience’
DoubleTree by Hilton Amsterdam CS ontvangt Golden Green Key
Familiehotel Bakker: al tachtig jaar een begrip in de Achterhoek
Zo voelen gasten zich écht welkom: 'Eerste seconden bepalen alles'
News Café Groningen: grandcafé met miljoenenomzet per jaar
Horeca cao: mag je vrijwilligers inzetten in jouw horecazaak?
Horecaondernemer Laurens Meyer heeft 37 zaken: 'Je kunt niet stilstaan'
Slimmer, sneller, gastvrijer: hoe AI de horeca verandert
Ivo Steffens is de nieuwe Algemeen Directeur van Vermaat Nederland
Anne&Max opent 2e zaak in Eindhoven op Strijp-S: 'De stad leeft hier'
Entree Awards 2025: 5 genomineerden Best New Restobar
Italiaanse cocktail sgroppino is populair: fris, fluffy, fotogeniek
'Winst begint in de keuken': zo maak je je menukaart rendabel
Restaurant NENI in Amsterdam is een succes: 'Deze keuken is delen'
Horeca-inrichting: deze 5 zaken hebben een Scandinavisch interieur
BY AMI Café opent in Rotterdam: all day-brunchzaak met oasesfeer
Entree Awards 2025: vanavond in Theater Amsterdam (uitverkocht)
TRIBE Den Haag Centraal opent eind 2025 met restaurant, bar en gym
Tobias Tuhumena van Van der Valk Spier: 'Elke dag is weer anders'
Vincent van Dijk over invisible payments: 'Je portemonnee trekken is passé'
Entree Awards 2025: hoe bepalen we nominaties en winnaars?
'De drankenkaart is hét moment om keuzes te beïnvloeden'
Viraal gaan met je horecazaak: influencermarketing in 7 stappen
Hoe Curaçaolikeur een vaste plek achter de bar verovert
Ode aan de afwasser: 'Als het bord niet schoon is, knapt de gast af'
Van vader op zoons: het succesverhaal van horecafamilie Poppes
Horecaondernemer Chiara Cappellano (28) is een hit op TikTok