Branchenieuws

Best off the Grid 2017: A Beautiful Mess

A Beautiful Mess in Amsterdam heeft dit jaar de award Best off the Grid in ontvangst genomen. Volgens de jury een bijzonder en goed uitgevoerd project.

Welke ondernemers durven een risico te nemen en kijk buiten de gebaande paden? De jury koos voor de oprichters van Refugee Company. In de voormalige wasserette van de Amsterdamse Bijlmerbajes opende de stichting eerder dit jaar A Beautiful Mess. Dit pop-up-restaurant wordt gerund door asielzoekers die wonen in het naastgelegen azc. Hun kwaliteiten worden op de perfecte manier benut, mede door samen te werken met twintig toonaangevende horecaondernemers. Het initiatief draagt hiermee bij aan de ontwikkeling van een kwetsbare groep in de samenleving en biedt deze een kans hun leven hier weer op te bouwen. Een bijzonder en goed uitgevoerd project.

Over de award Best off the Grid
In de categorie Best Off The Grid worden gedurfde en verrassende horecaconcepten genomineerd die dienen als inspiratiebron voor de industrie. De initiatiefnemers van deze concepten zijn eigenwijs, durven een risico te nemen en kijk buiten de gebaande paden.

Reacties

Reactie toevoegen