Promotioneel
Bartenders en barista’s: schrijf je nu in voor de Mathieu Teisseire Flavour Masters!
Bartenders en barista’s: schrijf je nu in voor de Mathieu Teisseire Flavour Masters!
Beer & Food Battle 2024 – Euro Toques en Kameraod Brouwers
Riot Restobar, Amsterdam: 'Eerbetoon aan opstand van Jordanese vrouwen'
Mark de Witte, ceo De Kuyper, volbrengt missie ‘own the cocktail’, Leo Evers opvolger
Proef de mooiste Argentijnse wijnen bij Crossing the Oceans op 13 mei
Samenwerken met influencers in de horeca: hoe werkt het?
Horeca cao: voorkom gehoorschade bij personeel
Dochters van chef-kok Peter Lute openen FêteVis in Amstelveen
Officieel ATP logo voor Zundert 4 Trappist Refterbier
Novi: nieuw huiskamerrestaurant in Amsterdam-Oost
Horeca-inrichting: voldoet jouw horecazaak aan de wettelijke eisen?
IDEAL AKE presenteert nieuwe energiebesparende koeling
Blijven pornstar martini’s en espresso martini’s zo populair?
Geert-Jan Vaartjes opent in juni fine dining-zaak en hotel in Dokkum
Horeca cao: het minimumloon in de horeca per 1 juli 2024
BAUT opent 3e zaak boven de Ziggo Dome in Amsterdam: BAUT Backstage
Vier trends voor het komende terrasseizoen: 'Personalisatie en textuur winnen terrein'
Zana Möhlmann werkt bij Manhattan in Singapore: 'Gasten zijn zó anders'
Kas-restaurant Mearkas opent in mei in het Friese coulisselandschap
The Harbour Club Eindhoven dicht, VVGroep neemt locatie over
Brasserie Polderfabriek opent in Leiderdorp: 'Unieke locatie'
Restaurant Tara is geopend in Sittard: 'Verfijnde simpliciteit'
Brandveiligheidseisen in de horeca: hoe zit het?
Negatieve restaurantbeoordelingen in krant en online: ‘Het moest anders’
Café Nationaal in Den Haag is nieuw: Franse brasserie met Brusselse touch
Restaurants lijden onder last minute annuleringen: 'Zijn er steeds meer'
Restaurants in Londen: 39x inspirerende zaken die je wilt bezoeken
Hotel Ryder in Den Bosch geopend: 'Boutique hotel met allure'
Deze 14 nieuwe restaurants hebben de ambitie om te groeien (tot keten)
Horeca cao: zo werk je met flexibele contracten zonder veel te betalen
Rotterdam kijkt uit naar nieuwe eventlocatie The Rooftop at GHG
NUMA Group opent nieuwe accommodatie in Den Haag
The Local Club in Gorinchem vanaf de start een succes: complete avond uit
Horecaformule STR’EAT Bars & Kitchens opent in Eindhoven
Horecaondernemer Won Yip: ‘Vijf dagen per jaar ben ik echt blij’
Absolut Vodka en Sprite introduceren ready-to-drink cocktail in NL
Regel je personeelszaken goed en onbezorgd, net als Benders
Lukas Wiegman is uitgeroepen tot beste sommelier van Nederland
Hotelier Liset Bom durft te kiezen: 'Adults only zorgt voor meer omzet én rust'
Restaurant Harper opent eind april in Den Haag: 'Historische plek'
Fletcher Hotels neemt Hotel Noordsee en NH Veluwe Sparrenhorst over
Nieuwe Garde Horeca Groep, Utrecht: 'Willen binnen 5 jaar 5 zaken openen'
Trattoria Sophia in Rotterdam heropent deuren na renovatie
Maikel Lindewegen: 'Wel omzet, nauwelijks winst? Dan kloppen je cijfers niet'
Badhuis in Amsterdam: nieuwe all day horecazaak van 3WO, Marek Dirkse en Arne de Wit
Chef-kok Eveline Wu: 'Later ga ik uitslapen en lezen ...'
Poké Perfect geopend in Rotterdam: grootste locatie tot nu toe
Plaatjes draaien overgewaaid uit Japan: dit zijn 4 luisterbars in Nederland
10 tips voor een winstgevend terrasseizoen
Capriole Café in Den Haag sluit en wordt PuuRR aan de Binck
Cocktailspecialist De Kuyper ondersteunt horecaondernemers: elke zaak een passend cocktailaanbod
Deze vier sommeliers openden onlangs een eigen restaurant
De Bloody Mary: dit moet je weten over de ijzersterke brunchcocktail
Biersommelier Wim Eussen: ‘Laat gasten wegdromen met een ándere Beierse Weizen’
Eigenaren van River Bar openen restobar Bar Bù in Rotterdam
Horeca-inrichting: 27 april Koningsdag, voldoe ik aan alle regels?
Horeca-cao verplichte RI&E: breng arbeidsrisico's in kaart
Ketens groeien door in 2024, maar het gaat lang niet altijd goed
HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch
Beachclub Klein Scheveningen in Lopikerkapel is failliet
Arjan Speelman slaat nieuwe weg in bij Ciel Bleu**: ‘Moest opnieuw beginnen’
Restaurant Bennies opent permanente locatie in Amsterdam
Brouwerij Noordt in Rotterdam organiseert festival en expositie
Madam Restaurant & Skybar in Amsterdam heropent op 20 april
Leeuwarden is de goedkoopste terrasstad en Den Haag de duurste
Nieuw luxe hotel bovenop de duinen: Blendin Bloemendaal
Borrelen Rotterdam: dit zijn 16 gezellige plekken
Maastrichter bierprimeur: Mergelwit
Dutch Taproom is Nederlandse craftbierbar in Londen: 'Unieke plek'
Duurzaam Gulpener: nieuw bier, nieuwe uitstraling
Henry's Bistro vervangt Restaurant 1238 in hotel Botanic Sanctuary Antwerp
Robert van Heeswijk is nieuwe managing director van Carlton Hotel
Hoe ga je om met een krantenrecensie: ‘Kregen 4 reserveringen per seconde’
Mexicaans taqueria én fine dining-restaurant Tako opent in Den Haag
Horeca cao: Mag ik mijn horecawerknemer (verplichte) vrije dagen aanwijzen?
Barbue in The Hoxton Lloyd, Amsterdam: 'Cocktails met Zuid-Amerikaanse invloeden'
Koffiebar LOT61 geopend in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Tivoli Utrecht heropent in 2025 als restaurant, wijnbar, podium en hotel
Alles over Hanky Panky cocktail: klassieker met bitter-kruidig randje